Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Добре дошли в обновения магазин на REEF.bg

REEF.BG Вашето любимо място за соленоводна акваристика! Нека заедно да пресъздадем и опазим едно малко, живо късче от океана в домовете си!
Към МАГАЗИНА

Официален вносител на продуктите за аквариуми на Sicce за България!

Виж всички продукти

Цялостни решения за вашия соленоводен аквариум.

Продуктовата линия на Two Little Fishies включва - синтетична рифова сол, микроелементни добавки, калциеви добавки и буфери,активен въглен без фосфати, гранулирани, базирани на желязо фосфатни адсорбери и специализирани храни за риби и безгръбначни.
Виж всички продукти

Представяме Ви HMElectronics в България

HM Electronics е компания, занимаваща се с разработването и производството на различни интелигентни светодиодни осветителни тела. С международно патентованата революционна технология, HME стана един от водещите професионални производители на LED осветление за аквариуми в Тайван, скоро след стартирането на своите иновативни продукти. Те са член на Bright Group, компания водещ доставчик на висококачествени LED продукти. Целта на HME е интегрирането на аквариумните осветителни тела с различни периферни устройства и включването им с IoT

Представяме Ви TROPIC MARIN в България

От Юни 2013г имаме удоволствието да бъдем официален вносител за България на световния лидер в поддръжката на соленоводния аквариум - Тропик Марин .

REEF EVOLUTION в REEF.BG от Dr.Tim Hovanec

Естетвено третиране на вашия аквариум с бактериите на Dr.Tim's Aquatics произведени във Франция.
Виж продуктите

Морска фауна

Съживете Вашият аквариум с нашата селекция от морски риби и мекотели

избери

reef bg reef tank marine fauna

Корали

Създайте своя собствен риф. грижа

reef bg marine tank clown fish

reef bg water tank home page 900x677

Започнете своя първи аквариум

Може да поръчате всичко необходимо за Вашият първи аквариум. Reef BG предлага и готови аквариуми. А ако се затруднявате в избора си - свържете се с нас.

Започни сега

corals lps

От Юни 2013г имаме удоволствието да бъдем официален вносител за България на световния лидер в поддръжката на соленоводния аквариум -  Тропик Марин .

 

free delivery banner reef bg


TOP