Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна
PDF

Филтърна система ELIMI-CONTROL Carbon Tropic Marin

Иновативна бавно-филтрираща система с активен въглен с центробежна помпа, която елиминира жълтия оттенък и други органични замърсители в аквариума.
Гаранция 1 година


Базова цена с данък 138,00 лв
Продажна цена с отстъпка
Цена: 99,00 лв
Отстъпка -39,00 лв
2-3d.gif
Описание

ELIMI Control CARBON Tropic Marin

Tropic Marin Elimi-Control Carbon е контролируема филтърна система с центробежна помпа, която елиминира жълтия оттенък и други органични замърсители в аквариума. Жълтият цвят и други замърсители влияят неблагоприятно на условията на живот в аквариуми. Вода, която е без жълт оттенък позволява на светлината да проникне нефилтрирана. Корали, растения и риби се възползват от подобреното проникване на светлина и ще покажат техните естествени цветове. Tropic Marin Elimi-Control Carbon филтрираща система елиминира жълтия оттенък и други замърсители по-ефикасно и внимателно.

Обезцветяващите органични вещества са химични съединения, които се срещат в незначителни концентрации във всеки аквариум ежедневно, но въпреки това те могат да се натрупват и да стигнат до вредни концентрации в продължение на дълъг период от време.

Tropic Marin Elimi-Control Carbon филтърна система може да се използва навсякъде в аквариума или филтриращия съмп. Тя е напълно независима от други филтриращи системи и може да се побере в скрита област, защото е компактна, с пространствено-ефективен дизайн. Адсорбиращият активен въглен се сменят лесно: просто се заменя изчерпаната касета с нова Elimi-Control Carbon filter касета ( или около 300гр Тропик Марин карбон ) и ефективността на системата се възстановява напълно. Филтърната система е предназначена за аквариуми до 600 л. Tropic Marin Elimi-Control Carbon филтрираща система може да се разшири със специални допълнителни касети, за за да съответства на големи аквариуми с всякакви размери.

  • Оптимална адсорбция и максимално използване на адсорбционния капацитет чрез регулация на притока на вода през филтъра.
  • 100% контрол върху адсорбцията и рана индикация за изчерпването и.
  • Еднопосочна касета за по-лесна, чиста и бърза размяна на филтриращата медия.
  • Разширяема  и многофункционална касета с филтърна медия.
  • Лесна за използване и независима от други фитриращи системи - поставя се където и да е в аквариума или съмпа.
  • Безопасно използване с 12V помпа.

Вижте оригиналната Инструкция за употреба

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg


TOP