Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Two Little Fishies ReVive Coral Cleaner 500ml

Билков продукт за профилактика и лечение на корали.ReVive Coral Cleaner е нов продукт, разработен от Julian Sprung за прочистване на живи, твърди и меки корали, зоантиди и анемони.

Представлява повърхностно почистване чрез потапяне в баня на базата на растителни екстракти.

Използвайте за почистване на живите корали , като част от аклиматизацията им, преди вкарване в аквариума; за промиване преди доставката или за измиване след фрагване в кораловите развъдници.

Продажна цена с отстъпка
Цена: 30,00 лв
Отстъпка
in-stock.gif
Описание

Two Little Fishies ReVive Coral Cleaner е нов продукт, разработен от Julian Sprung за прочистване на живи, твърди и меки корали, зоантиди и анемони.

Представлява повърхностно почистване чрез потапяне в баня на базата на растителни екстракти.

Използвайте за почистване на живите корали , като част от аклиматизацията им, преди вкарване в аквариума; за промиване преди доставката или  за измиване след фрагване в кораловите развъдници.

Начин на употреба: Смесете 4 капачки ( 40мл)  от ReVive на 3.8 литра чиста вода ( от аквариум) при стайна температура в подходящ съд за  къпането на коралите. Потопете коралите в разтвора от няколко до 15 минути и леко ги разклащайте или използвайте компресор за въздух и камъче, за да разбърквате сместа. След банята поставете корала в аквариума на средно течение на водата. Така приготвения разтвор е активен 1 час.

Забележка: За почистване на живи корали и анемони. ReVive не е лекарство и не е предназначен да замества никое лекарство.

Съдържание: Oleum abietis 0.5% и Citrus limon 0.5%

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg


TOP