Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin CARBON 100 гр насипен

Моля изберете вариянт:

Активен въглен за солена и сладка вода.

  • Високоефективен активен въглен за борба с жълтата материя и вредни вещества
  • Мощен капацитет за адсорбиране на вещества
  • За оптимално проникване на светлина в аквариума
  • Освобождават се само много малко количество фосфати и силикати
  • Коралите и рибите показват естествените си цветове

400 гр Тропик Марин Карбон са достатъчни за 800 литра аквариумна вода ( 50гр / ( 100ml ) за 100литра ). За продължително използване на активния въглен се препоръчва той да се постави във филтър със поток на водата около 1% от обема на аквариума на час .

Базова цена с данък
Продажна цена с отстъпка
Цена: 7,00 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Активен въглен за солена и сладка вода

Жълтата материя и вредните вещества имат неблагоприятен ефект върху условията в аквариума. Водата трябва да е без жълта материя, за да може светлината да проникне нефилтрирана до коралите, растенията и рибите и да изпъкнат естествените им цветове. Tropic Marin® CARBON е високоефективен активен въглен с мощен капацитет за адсорбиране на жълта материя и вредни вещества, без да отделя прекалено големи количества фосфати и силикати. След кратък период на използване може да се види ясно подобрение във водата благодарение на премахването на жълтеникавите вещества и замърсителите. Жителите на аквариума се възползват от подобреното количество светлина и се възстановяват в естествените си цветове.

Начин на използване:

400 гр Тропик Марин Карбон са достатъчни за 800 литра аквариумна вода ( 50гр/( 100ml ) за 100литра ). За продължително използване на активния въглен се препоръчва той да се постави във филтър със поток на водата около 1% от обема на аквариума на час . Опитът е показал, че е препоръчително да се подмени Tropic Marin Carbon след не повече от 8 седмици. Алтернативно може, ако е необходимо (например след прилагането на лекарства), да се постави във филтър с бърз поток за 1 до 3 дни.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP