Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin ELIMI-PHOS Longlife 100 гр насипен

Моля изберете вариянт:

Фосфатен адсорбент за солена и сладка вода на желязна основа.

  • Специални гранули за високоефективно отстраняване на фосфатите от аквариума
  • Чисти, сухи железо-хидроксидни гранули
  • Най-висока адсорбционна способност с особено дълъг ефект
  • Без отлагане на фосфатни съединения в аквариума

Базова цена с данък
Продажна цена с отстъпка
Цена: 18,00 лв
Отстъпка
in-stock.gif
Описание

Специални гранули с дълготрайна адсорбционна способност за устойчиво отстраняване на фосфати в аквариуми

Tropic Marin ELIMI-PHOS Longlife са  дългодействащи гранули, с голям капацитет на абсорбция, които премахват фосфатите в соленоводни и сладководни аквариуми. Също адсорбира силикатите и разтворените органични вечества.

Tropic Marin ELIMI-PHOS Longlife  се състои от чист сух железен оксид-хидроксид, специално разработен за пречистване на чешмяна вода. Съчетанието - оптимална големина на гранулите и сухия характер на ELIMI-PHOS Longlife го правят лесен за използване, без ефекта на обезцветяване на водата.

Tropic Marin ELIMI-PHOS Longlife се препоръчва  особено, за да се предотврати нежелания растеж на водораслите. Фосфатите се свързват толкова силно към  гранулите му, че не могат да бъдат освободени, дори и след достигане на пълния абсорбционен капацитет. 

Дозировка: 100 гр са достатъчни за 200 литра солена вода и за 400 литра сладка вода. 200 гр от продукта имат възможност да адсорбират 3200 мг фосфати за 4 седмици при 25 градуса температура на водата. Опаковката включва торбичка.

 Поставете желаното количество от ELIMI-PHOS в торбичка и го поставете във филтъра или в друга зона със силна циркулация на водата. Винаги е по-добре да правите промените бавно. Ако органичният товар на аквариума е много висок, започнете с 100 гр ELIMI-PHOS за 500 литра  от обема на системата и бавно го увеличете до горепосочения препоръчителен максимум. Това ще даде на вашите по-деликатни растения и животни постепенно запознаване с положителната промяна в качеството на водата.

ELIMI-PHOS може да остане в аквариума дори след като е достигнат капацитета му за абсорбиране. Когато нивото на фосфатите в аквариума започне отново да се увеличава, повторете горната процедура с нов ELIMI-PHOS.
За да следите внимателно нивото на фосфатите във вашия аквариум, препоръчваме да използвате Tropic Marin® Phosphate-Test Professional, който ще покаже нивата на фосфатите до 0,01 mg / l.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP