Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Two Little Fishies MetaSorb UHC 1-250 до 950л

Адсорбер за тежки метали в аквариуми до 950литра.
Излишъкът от тежки метали във водата е токсичен за водния живот. Тези метали могат да идват от водоизточника, от храни, от синтетични соли, терапевтични процедури, корозиращо метално оборудване, магнити, помпи и др.
Внезапни мистериозни заболявания по рибите, коралите и други безгръбначни също могат да се дължат на натрупване на тежки метали. MetaSorb UHC е патентован нетоксичен синтетичен полимер, който бързо адсорбира металите от сладководните и соленоводните аквариуми, като по-този начин възтановява качеството на водата.
MetaSorb UHC е прахообразно вещество, пакетирано в торбичка, която лесно се поставя в място с бърза циркулация на водата.

Продажна цена с отстъпка
Цена: 85,00 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Адсорбер за тежки метали в аквариуми до 950литра.

 

Излишъкът от тежки метали във водата е токсичен за водния живот. Тези метали могат да идват от водоизточника, от храни, от синтетични соли, терапевтични процедури, корозиращо метално оборудване, магнити, помпи и др. Внезапни мистериозни заболявания по рибите, коралите и други безгръбначни също могат да се дължат на натрупване на тежки метали. MetaSorb UHC е патентован нетоксичен синтетичен полимер, който бързо адсорбира металите от сладководните и соленоводните аквариуми, като по-този начин възтановява качеството на водата. MetaSorb UHC е прахообразно вещество, пакетирано в торбичка, която лесно се поставя в място с бърза циркулация на водата.

Начин на работа: Преди употреба изплакнете торбичката  за 30 секунди в чиста вода. Не я режете и отваряйте! Просто я поставете в канистъра, окачваемия филтър или в съмпа. Тази опаковка е предназначена за аквариум до 950 литра и ще премахне металите за часове до няколко дни.

Забележка: Торбичката съдържа стъклени топчета за по лесно потъване. Полимерът вътре в нея може да си увеличи обема и може да си промени цвета в резултат на  хванатия метал. Цветовете показани в дясно са примерни. Не премахва алкалността, калция , магнезия , стронция или органиката.

Третиране: Махнете MetaSorb UHC от аквариума , когато използвате медикаменти за третиране на водата. След третирането можете да го използвате за пълно премахване на медните лекарства от водата.

Добавки с микроелементи: Махнете MetaSorb UHC от аквариума за един ден след третиране с добавки с витамини или трейселементи.

Капацитет: MetaSorb UHC има ултра висок капацитет да задържа метали. Включената торбичка премахва до 80 ppm метали от 950 литра вода. Няма риск от предозиране и веднъж задържало металите  в полимера , няма да се освободят отново във водата.

Продължителност на използване: Не използвайте MetaSorb UHC повече от 10 дни. След употреба , промийте торбичката, сложете я на сухо място и я запазете за по-късна употреба.

 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP