Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

AquaBlade M Scraper 38cm

Моля изберете вариянт:

Стъргалка за стъкла от фибростъкло с острие от неръждаема стомана

  • Дълга дръжка от плътно фибростъкло, излято под налягане без да се ползват лепила
  • Без кухина. Без мирис.
  • Здрави и красиви - идеален за работа във вашия аквариум.
  • Остриета, пълни с остри идеи.
  • Налични и остриета за акрилни аквариуми - поръчват се отделно
Продажна цена с отстъпка
Цена: 55,00 лв
Отстъпка
out-of-stock.gif
Описание

Стъргалка за стъкла от фибростъкло с острие от неръждаема стомана или акрилно пластмасово острие

Едни гърди пред останалите.
Дългите скрепери AquaBlade разполагат с дръжки от плътно стъклопласт. Вместо да използвате лепила, които се разграждат с времето, като другите стъргалки, дръжките на AquaBlade са с v-канали отстрани и се вкарват в главата на скрепера по време на процеса на леене под налягане. Под хиляди килограми натиск дръжката се слива към главата, превръщайки се в част от едно парче.

Без кухина. Без мирис.
AquaBlade е еднородно парче пластмаса, което предпазва водата да влиза в устройството по време на употреба. Това означава, че при изваждането от аквариума няма кухи дръжки от които да се излива излишна вода. И без задържана аквариумна вода вътре в скрепера, тя никога няма да развие миризми от растящи бактерии.

Здрави и красиви
Използвайки необработена пластмаса в процеса на формоване, вместо повторно смляна или рециклирана пластмаса, AquaBlade е много по-здрав и гъвкав от другите стъргалки ( скрепери ). Първият път, когато вземете AquaBlade, ще забележите разликата. Чувства се здрава и издръжлива - идеална за работа във вашия аквариум.

Остриета, пълни с остри идеи.
Циановото острие AquaBlade е създадено чрез тестване на безброй различни видове пластмаси и пластмасови смеси. Резултатите са специална самосмазваща се пластмаса, която е по-мека от акрила, така че няма да го надраска .

Изработена от неръждаема стомана 316, металното острие AquaBlade е силно и устойчиво на ръжда, така че премахването на упоритите коралови водорасли е лесно.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP