Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Новите продукти от Тропик Марин, представени на  INTERZOO 2014 са вече тук!

tm-new-product1

tm-new-product2

  В началото на всичко се запознайте с новия изглед на етикетите на продуктите. 

nov-izgled

Чрез помощта на кратки текстове и икони потребителя може да се информира за какво се използва продукта,продуктовата му категория (минерали, бактерии, тест ),  за кой вид  е предназначен и т.н.

 

И така - новите продукти, които очакваме :

Tropic-Marin ALL-FOR-REEF

КОМПЛЕКСНА МИНЕРАЛНА ДОБАВКА ЗА СОЛЕНОВОДЕН АКВАРИУМ

След задълбочен анализ и много години на изследвания, Tropic Marin® сега Ви предлага ALL-FOR-REEF,  най-простият начин да снабдявате рифовия аквариум с разтворен калций и минерали ден след ден.Едно-  единствено решение, ALL-FOR-REEF съдържа всички важни минерали, консумирани от всички рифови  обитатели в аквариума, които трябва да бъдат редовно допълвани.
Заедно с калций, магнезий и стронций, необходими за растежа на калцифициращите твърди корали и коралиновите червени водорасли, ALL-FOR-REEF съдържа най-важните микроелементи: йод, бром и флуор за растежа и стабилизирането на скелетите на "horn" коралите, гъбите и ракообразните,селен за премахване на свободните радикали и молибден и ванадий за намаляването на нитратите. В резултат не се образуват никакви допълнителни съединения (като например - натриев хлорид), които  да променят солеността или йонния баланс. 500 мл Tropic Marin® ALL-FOR-REEF предоставят на аквариума 20,000 мг калций; 2800  ° карбонатна твърдост и 17 мг йод.

Като комплексна и лесно дозираща се минерална добавка, Tropic Marin® ALL-FOR-REEF е особено подходяща за начинаещи, така и за по-опитни рифови акваристи. Като течен продукт, ALL-FOR-REEF е идеална за автоматично дозиране чрез дозираща помпа и може да се използва в нано аквариум така както и в голям рифов аквариум.

tm-all-for-reef2
 

   

Tropic-Marin CARBOCALCIUM

ВИСОКО КОНЦЕНТРИРАН ИЗТОЧНИК НА КАЛЦИЙ И КАРБОНАТНА ТВЪРДОСТ


Общоизвестно е че, обикновените методи за добавяне
в рифовия аквариум на калций и карбонати,  имат нежелани странични ефекти. Добавянето често води до случайно увеличаване на рН, до излишък на CO2 и фосфати, до увеличаване на солеността или значително кислородно изчерпване. След задълбочен анализ и дългогодишни изследвания, Tropic Marin® вече успя да предотврати тези странични ефекти чрез Tropic Marin®
CARBOCALCIUM- един-единствен продукт, който може ефективно да предостави 40 000 мг калций и 5600 ° KH на литър. Препоръчителната максимална доза от 10 мг / л калций и 1.4 ° KH дневно лесно покрива общото изискване от калций и карбонати на типичния рифов аквариум. Това не поражда нежелано образуване на допълнителни съединения или излишък от въглероден диоксид.


Tropic Marin® CARBOCALCIUM е много лесен за ръчно дозиране. Като течен продукт е идеален за автоматично дозиране чрез дозираща помпа и може да бъде използван от нано аквариум чак до голям рифов резервоар.

 

 

tm-carbocalcium

Tropic-Marin LIQUID BUFFER                                                                                                       

ТЕЧЕН рН БУФЕР И ИЗТОЧНИК НА КАРБОНАТНА ТВЪРДОСТ


Морските аквариуми изискват добра буферна защита със стабилна карбонатна твърдост между 7  и 9 °dH за добър растеж на коралите.  Tropic Marin® LIQUID BUFFER ефективно повишава карбонатната твърдост, когато е твърде ниска и стабилизира рН в желания диапазон между
рН 8.1 и 8.4.  Неговата течна форма го прави много лесен за използване - безопасно и точно.
Един литър Tropic Marin® LIQUID BUFFER съдържа 2800 ° карбонатна твърдост.

tm-liquid-buffer

Tropic-Marin ELIMI-NP

КОНЦЕНТРИРАН ВЪГЛЕРОД ЗА ДОБАВЯНЕ В АКВАРИУМА

Безгръбначните животни в рифовите аквариуми - корали, гъби и други - се развиват добре, когато нитратите и фосфатите са балансирани и налични само в най-ниска концентрация. Tropic Marin® ELIMI-NP е концентриран органичен въглерод за намаляване на нитратите и фосфатите в рифовия аквариум въз основата на доказалия се NP-ВACTO BALANCE.
ELIMI-NP действа едновременно ефективно и внимателно. Той действа като допълнителен източник на енергия за коралите и другите организми хранещи се чрез филтрация, което води до по-добро излизане на полипите и по-ярки и живи цветове.
ELIMI-NP е подходящ за всички морски аквариум с повишена концентрация на фосфат и ниско  нитрат-фосфатно
съотношение, често наблюдавано  в рифови аквариуми с калциев реактор.

tm-elimi-np

Tropic-Marin ZOOTONIC

КОНЦЕНТРИРАН ТЕЧЕН ЗАМЕСТИТЕЛ НА ЗООПЛАНКТОНА


С новия течен продукт ZOOTONIC, Tropic Marin® прави добавянето на планктон за животните хранещи се с филтрация в соленоводния аквариум, с всички основни хранителни вещества, много по-лесно. Доказалият се с високото си качество планктон, съдържа аминокиселини, ненаситени мастни киселини и витамини. Чрез щадящ процес на обработка, хранителните вещества и витамини се запазват без нагряване.
Tropic Marin® ZOOTONIC има продължителна трайност  дори и без охлаждане. Той може да бъде лесно дозиран с всяка 
автоматична помпа, редовно през целия ден. Охлаждането му увеличава срока на годност. ZOOTONIC може да бъде многократно замразяван и размразяван, тъй като той е бактериостатичен и не замръзва.
Tropic Marin® ZOOTONIC съдържа високо качествени ракообразни животни и глицерол.

tm-zootonic

Tropic-Marin NITRIBIOTIC

ПРОБИОТИЦИ И НИТРИФИЦИРАЩИ БАКТЕРИИ

Пробиотичните бактерии и дрожди са доказали положителното си влияние за отглеждането и развъждането на скариди и риби. Добавянето на пробиотични бактерии в храната и водата на животните намалява заболяванията и подобрява растежа и устойчивостта към стрес .
 TROPIC  Marin® NITRIBIOTIC съдържа най-важни
те видове пробиотични бактерии и дрожди.
В допълнение към тях, NITRIBIOTIC съдържа нитрифициращи бактерии, които извършват нитрификацията, като по този начин помагат да се превърне токсичния амоняк в нетоксичен нитрат.Пурпурните бактерии, съдържащи се в NITRIBIOTIC окисляват токсичния сероводород до нетоксичните сяра и сулфат.
Бактериостатичната суспензия предпазва от разпространението на нежеланите микроби и инхибира растежа на разтворените бактерии до дозирането в аквариума.
Така Tropic Marin® NITRIBIOTIC остава ефективен, дълго време след отварянето му.

NITRIBIOTIC  съдържа bacillus subtilis, nitrobacteria, Saccharomyces, lactobacillus и
пурпурни бактерии.

tm-nitribiotic

Tropic-Marin KH-/ALKALINITY-TEST

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЕСТ С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА KH / АЛКАЛНОСТ


Новият професионален KH- / Алкалност-тест е един от най-точните тестове за KH за собствениците на аквариуми. Той позволява да се определи карбонатната твърдост с точност до 0.1 °dH . Високата прецизност се постига чрез използването на 1-мл спринцовка с заострен връх за дозиране на 0.01 милилитрови капки. Цветът се променя бързо от тюркоазено до розово и е лесно разпознаваем.
Количеството течност в спринцовката може да се определи лесно и точно. Теста е достатъчна за 100 теста в 0.2 °dH резолюция и 10 ° dH на водата или 50 теста при 0.1 ° dH резолюция и 10 ° dH на тестваната вода.tm-kh-test-professional
>&

free delivery banner reef bg


TOP