Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

RED STARFISH

reef-bg_0003_redstarfish

Ред СтарФиш е сравнително нов китайски производител на аквариумно оборудване, съчетаващ иновации и традиции в създаването на качествени,работещи и полезни продукти, съобразени с нуждите на всеки морски акварист.

Първо място заемат техните скимери оборудвани с доказалите се с безшумната си  и ефективна работа  DC помпи. Вече години наред водещите Европейски производители ги използват в техните нови модели скимери, а сега вече, на по-достъпни цени, имате избор от над 7 различни скимера в зависимост от големината на аквариума ви. Помпите са снабдени с вентури - смукател и са с  иглен импелер. Чашките за събиране на скимираната течност са достатъчна големина и са снабдени с изход за бързо източване. Въздушния заглушител също е стандартно наличен както и възможността за прецизно настройване на изходящата вода.

Внимание заслужават и Мини Протеин Скимерите на Ред СтарФиш с АС помпа, запълващи празнотата в предлагането на ефикасни продукти за нано акваристиката.

 

 За цени на едро - за партньори  - моля влезте в сайта с юзер нейма и паролата си! Ако нямате - направете си регистрация ( виж ТУК )!

>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP