Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Sicce Italia

reef-bg_0017_sicce_technology6
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Официален вносител на продуктите за аквариуми на Сиче - Италия  за България.

От м. Март 2020 сме "натоварени" с предизвикателството да продължим представителството на продуктите на Sicce в България. Знаем, че познавате повечето им продукти, тяхното качество и характеристики и се надяваме заедно със Сиче да отговорим на Вашите високи изисквания от към качество, цена и поддръжка !

 Вижте всички продукти : ТУК

Кратка история на фирмата:

1973

Благодарение на предприемаческата интуиция на Паоло Петтенон се роди SICCE: първият италиански лидер в производството на аквариумни нагреватели.

1975

Нарастващата нужда от покриване на нови пазари тласка екипа на SICCE да разшири асортимента на своите продукти с производството на рециркулационни помпи и филтри за аквариуми и декоративни водоеми.

1980

Технологията за синхронни двигатели с постоянен магнит се въвежда на пазара на вътрешния филтър за аквариуми F42 и помпа P32. Тази иновативна технология гарантира икономия на енергия от над 50%.

1990

SICCE пуска на пазара MICRA, първата помпа за рециркулация с малки размери и висока производителност. SICCE получава първия си патент.
Компанията регистрира своето максимално разрастване в световен мащаб.

2002

Изследователските лаборатории SICCE прилагат електронната система за управление на двигателите на помпите, като по този начин им позволяват да постигнат уникални високи постижения на пазара.
За да задоволи нарастващите производствени нужди, SICCE се премества от историческия обект Сан Пиетро в Гу до новите и по-големи производствени мощности на Поцолеоне, които заемат площ от 70 000 квадратни метра, от които 38 000 са покрити.

2009

SICCE, винаги начело с технологии, посветени на аквариологията и градинарството, получава 3 нови патента: CO2 Life, новата система за доставка на CO2 за аквариумни растения; VOYAGER, пълната линия уейвмейкъри и GREEN RESET, системата за филтриране чрез външни филтри за водоеми.

2015

Непрекъснатото технологично развитие принуди SICCE да разработи първа в сектора, WiFi технология за помпи, контролируеми директно от смартфон.

2016

Технологията за електронно управление чрез WiFi е внедрена във все по-широка гама от продукти като уейвмейкърите XStream SDC и подкачващите помпи PSK SDC.

 

 

>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP