Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

TROPIC MARIN

reef-bg_0014_tropic-marine

 САМО НАЙ-ДОБРОТО ЗА РИФОВИЯ  АКВАРИУМ!

 

От Юни 2013г имаме удоволствието да бъдем официален вносител за България на световния лидер в поддръжката на соленоводния аквариум -  Тропик Марин .

Tropic Marin® използва своя десетилетен опит в непрекъснати иновации на своите продукти. Фокусът на техната дейност в това отношение е винаги благоденствието на всички организми в аквариума. Продуктовата гама на Tropic Marin  обхваща над 60 различни продукта, които са разработени и произведени в завода им в Wartenberg / Германия, преди да бъдат изпратени по целия свят.

Вече 50 години тяхната изследователска и продуктова гама се фокусира върху благосъстоянието на водния живот. Целта им е да се създаде идентични на природните местообитания условия за живот в аквариума, като в същото време аквариума да бъде лесен за поддръжка от всеки акварист. В този процес последователно избягват синтетичните добавки и концентрации на съединения, по-високи от тези, които се срещат в природата.

Научноизследователската и развойна дейност в Tropic Marin е поверена на Hans-Werner Balling, разработчикът на т.н. Балинг метод за непрекъснато добавяне на изразходвания калции и алкалност в рифовия аквариум .

 

За повече информация, запитвания и оферти за магазини :

office et reef.bg или 0878 510935

или влезте в сайта с юзер нейма и паролата си! Ако нямате - направете си регистрация ( виж ТУК )!

 

>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP