Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Waterlife

reef-bg_0015_waterlife
Waterlife Research Ind. Ltd.  е добре познатa със своята впечатляваща гама от аквариумни и езерни продукти.
 Греъм Кокс основава Waterlife преди повече от 40 години. Интересът му към акваристиката първо се появява, докато преподава биология и химия в Замбия. По време на почивка в Мозамбик той  се гмурка в кораловите рифове и е толкова развълнуван и ентусиазиран от това, което вижда, че използва научните си знания, за да създаде компанията SeAquariums - сега марка, която се използва за морската гама. SeAquariums е една от първите фирми, които се специализират изключително във вноса на тропически морски животни и производството на оборудване, необходимо за тяхното проучване. Синтетичната морска сол Ultramarine е една от революционните нови продукти, пуснати на пазара през 1963 г. Солта се използва и за отглеждане на първата риба клоун в затворена система. Друго пионерско нововъведение, разработено от Waterlife, е дънният филтър, който се ползва често и сега. Към днешна дата компанията притежава много патенти, гарантиращи, че тя остава на чело на индустрията.
Waterlife е световно известна, снабдяваща над 30 страни със стоки, произведени от нейната автоматизирана производствена база в Западен Лондон. Пълният набор от медикаменти, водни добавки, тестови комплекти, алгициди, въздушни помпи, морски соли, филтриращи средства и специализирани храни се грижат за всеки аспект от хобито за декоративни риби.

 За цени на едро - за партньори  - моля влезте в сайта с юзер нейма и паролата си! Ако нямате - направете си регистрация ( виж ТУК )!

>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP