Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Calanus Pellet 120гр 1 мм

Храна за всички видове морски риби на пелети с размер 1 мм.

  • Съдържа десетоног свободно плуващ зоопланктон - каланус, богат на астаксантин.
  • С добавени витамини, минерали и омега EPA, DHA и SDA .
  • Меките потъващи пелети Calanus се произвеждат при ниско налягане и ниска топлина.
  • Тази формула е подходяща за хранене на всички видове морски риби.
Продажна цена с отстъпка
Цена: 29,60 лв
Отстъпка
out-of-stock.gif
Описание

Храна за растителноядни морски риби на 2.5 мм пелети.

Меките потъващи пелети Calanus® се произвеждат при ниско налягане и ниска топлина за висококачествена мека аквариумна храна. Пелетите са пълни с всички превъзходни свойства на Calanus®, особено с всички важни омега EPA, DHA и SDA; След това добавихме специална формула с витамини и минерали, за да гарантираме, че рибите ви получават най-доброто хранене.

Калануса е десетоног ( с 10 крака) свободно плуващ зоопланктон, които лесно се разпознават от интензивното си червено-оранжево оцветяване. Това оцветяване произтича от изключително високите нива на астаксантин и други каротеноиди, съхранявани в тялото на калануса. Calanus  е „двигателят” на екосистемата в Атлантическия океан, съставляващ пълна комбинация от основни компоненти, необходими за рибите и други морски обитатели, включително корали и безгръбначни. Тези компоненти са от жизненоважно значение за здравословния растеж и развитие на личинките и младите риби и скариди. Калануса се добива през пролетта, когато се издига до повърхностните слоеве на Северния Атлантически океан, за да се храни с фитопланктон.

 

Състав:  Calanus, риба и рибни производни, минерали, продукти и странични продукти с растителен произход, мекотели и ракообразни, масла и мазнини.

Хранене

Пелетите могат да се подават свободно в аквариума направо от контейнера, да се оформят в по-големи гранули за по-големи риби или да се моделират на топки и да се залепят на стъклото на аквариума.

Хранете рибите 2 - 3 пъти на ден с толкова храна, колкото могат да се консумират в рамките на три минути.

Аналитичен състав:

Протеини 36%
Фибри 2.5%
Липиди 6.5%
Влага                         30%
Фосфор 0.58%

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg


TOP