Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

TROPIC MARIN ELIMI-NP 250мл

Моля изберете вариянт:

КОНЦЕНТРИРАН ВЪГЛЕРОД ЗА НАМАЛЯНЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕЩЕСТВА В АКВАРИУМА.

  • ефективно намаляване на нитратите и фосфатите в рифовия аквариум.
  • проектиран специално за рифови аквариуми с калциев реактор с корали, но е подходящ за всички аквариуми с повишена концентрация на фосфат и ниско нитрат / фосфатно съотношение.
  • подходящ за аквариуми, заселени с морски риби, меки корали, LPS, SPS и други хранещи се с филтрация организми и / или ракообразни.
  • течен разтвор - лесен за дозиране.
Продажна цена с отстъпка
Цена: 36,90 лв
Отстъпка
out-of-stock.gif
Описание

КОНЦЕНТРИРАН ВЪГЛЕРОД ЗА НАМАЛЯНЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕЩЕСТВА В АКВАРИУМА.

Безгръбначните животни в рифовите аквариуми - корали, гъби и други - се развиват добре, когато нитратите и фосфатите са балансирани и налични само в най-ниска концентрация. Tropic Marin® ELIMI-NP е концентриран органичен въглерод за намаляване на нитратите и фосфатите в рифовия аквариум въз основата на доказалия се NP-ВACTO BALANCE.
ELIMI-NP действа едновременно ефективно и внимателно. Той действа като допълнителен източник на енергия за коралите и другите организми хранещи се чрез филтрация, което води до по-добро излизане на полипите и по-ярки и живи цветове.
ELIMI-NP е подходящ за всички морски аквариум с повишена концентрация на фосфат и ниско нитрат-фосфатно съотношение, често наблюдавано в рифови аквариуми с калциев реактор.

Начин на използване:

Бутилка от 50 мл: Прикрепете маркуча ( включен в опаковката) към спринцовката и премерете желаното количество ELIMI-NP. Въздухът, който попадне в маркуча и спринцовката, докато дърпате течността не се отразява на дозирането. Крайния ръб на буталото винаги показва точно дозираното количество независимо от въздуха в спринцовката.

Бутилка от 200 мл: Завъртете главата на помпата обратно на часовниковата стрелка, докато изскочи навън. Натискането на главата на помпата веднъж е еквивалентно на 1 мл.

Дозировка: Започнете с дневна доза от 0.1 мл на 100 л и увеличете дозата след 2 седмици ( с наблюдаване на реакцията на животните в аквариума и редовно проверяване на концентрацията на нитрати и фосфати ) с 0.1 мл на 100 л вода от обема на системата. Дозирането на ELIMI-NP се извършва в потока на помпата (уейвмейкъра), за да се гарантира правилното разпределение в целия аквариум.

Максимална доза: Не трябва да се надвишава дневната доза от 0,5 мл на 100 л вода от обема на системата. Концентрацията на фосфати в рифовия аквариум трябва да бъде намалявана бавно за да се избегне възможния стрес на организмите. В същото време, съотношението на нитрат-фосфати не трябва да надвишава 10: 1.

При съотношение нитрат-фосфати по-голямо от 10: 1, ние препоръчваме използването на Tropic Marin® NP-Васто-BALANCE вместо ELIMI-NP, за максимално ефективно коригиране на концентрацията на хранителните вещества.

Съхранявайте бутилката добре затворена!

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP