Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin Pro-Coral Organic 200 гр

Моля изберете вариянт:

Стимулатор на растежа на коралите и намалява нивото на фосфати в морския аквариум.

  • Съдържа ценни протеини и минерали.
  • Доставя лесно достъпни азотни съединения, за да осигури балансирано съотношение азот-фосфор (N: P).
  • Полипите на коралите стават по-големи и отворени.
  • Не съдържа фосфати и нитрати.

Продажна цена с отстъпка
Цена: 22,60 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Tropic Marin Pro-Coral Organic

Стимулатор на растежа на коралите и намалява нивото на фосфати в морския аквариум.

Фосфатите като храна са от жизненоважно значение за обитателите на аквариума и вредни във високи концентрации. С Tropic Marin® PRO-CORAL ORGANIC този компонент  се усвоява от водата от животните от клас Антозоа , като по този начин се намалява концентрацията на фосфатите по биологичен начин.

Тропик Марин Про-Корал Органик съдържа ценни протеинoви компоненти и минерали, които стимулират растежа на кожените корали ( leather corals ), дискови и плоски анемони. В резултат на това, друг елемент на всички живи организми, фосфата, се абсорбира от водата от анемоните и коралите от клас anthozoa,и по този начин намалява в аквариума. Тези естествени условия помагат на животните да виреят и увеличат естествения си прираст и цветови качества.

Прилагане и дозировка:

Прилагайте най-много една мерителна лъжичка ( 5 мл/гр ) Тропик Марин Про-Корал Органик (измервателна лъжица и шпатула за изравняване са включени) на 200 л аквариумна вода на ден в аквариума. Внимавайте да не влиза в контакт с животните.
При ниски концентрации на фосфати в аквариума по-ниска доза може да бъде достатъчна, за да стимулира растежа и благосъстоянието на животните.
Да не се използва по време на началната фаза на аквариума.
Окисляващи филтри, като съмп (trickle filters), външни филтри или биофилтри могат да намалят ефикасността на Тропик Марин Про-Корал Органик.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP