Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin REEF MUD VITAL 680gr

Рифова кал за обогатяване с естествени минерали и микроорганизми.

  • Богата на минерали кал от естествените рифови полета
  • Подобрява микробиологичния състав на аквариума
  • Доставя важни минерали и хранителни вещества и съдържа микроорганизми
  • Води до видимо подобрение в благосъстоянието на твърдите и меките корали и макро-водорасли
  • 100% естествен произход
  • Не съдържа пълнители, добавки или консерванти
  • Може да се добавя директно в аквариума
Продажна цена с отстъпка
Цена: 27,00 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Рифова кал за обогатяване с естествени минерали и микроорганизми.


Кал, богата на минерали, добита от естествени коралови рифове, с помощта на която добавяте незаменими, естествени компоненти и повишавате микробиологичния състав на аквариума.

Tropic Марин ® REEF MUD VITAL се извлича от естествени области от Тихия океан, които се срещат на дълбочина около 10-15 m в чиста, морска вода, в близост до коралови рифове. Тази океанска кал е жив субстрат и доставя важни минерали и хранителни вещества в естествена форма и концентрация до аквариума.

Също така, наличието на естествени микроорганизми увеличава и подобрява микробиология на системата като цяло. Това веднага води до видимо подобрения в благосъстоянието на твърдите и меките корали и макро-водорасли и на по-късен етап - до блестящо чиста вода.

REEF MUD VITAL е от 100% естествен произход и не съдържа пълнители, добавки или консерванти. Този продукт е добит по природно съобразен начин, за да се гарантира, че няма вредно влияние върху околната среда и кораловите рифове не се засягат по никакъв начин.


Как да използвате:

Добавете една чаена лъжичка (около 5 мл ) REEF MUD VITAL в една чаша вода от аквариума за всеки 500 л от обема на водната система, веднъж седмично.Смесете REEF MUD VITAL с водата, в отделната чаша и бъркайте докато буците се разтворят и сместа стане хомогенна. Добавете тази смес в зона с висок поток на аквариума, за предпочитане през нощта, така че REEF MUD VITAL да се разпръсне в целия аквариум.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP