Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Rock & Reef Kit 4 Aquaroche

Комплект рифова керамика от Акварош за изграждане на акваскейп на нано аквариуми. Подходящ за нано сладководни и соленоводни аквариуми - 20-40 литра .

  • Лесно сглабяне на желания акваскейп без нужда от лепила или цимент.
  • Инертен материал - не влияе на качеството на водата.
  • Предотвратява се развитието на аиптазии и други нежелани гости.
  • Активен принос към опазване на околната среда, чрез предотвратяване на разрушаването на естествените рифове.

Всеки комплект се състои от 3 взаимосвързани модула, 1 кръгъл камък и 1 плосък камък. Виж снимките!

Базова цена с данък 99,00 лв
Продажна цена с отстъпка
Цена: 88,00 лв
Отстъпка -11,00 лв
in-stock.gif
Описание

Rock & Reef ConneXion Aquaroche

Скалите Aquaroche са керамични, порести камъни, които създават реалистични декоративни елементи във вашия аквариум. С течение на времето тези скали стават домакини на общности от полезни бактерии и други микроорганизми. Тези общности могат да помогнат за поддържането на цялостното здраве на аквариумите, като улеснят цикъла на азота и естественото търсене на храна на някои риби.

Aquaroche също осигурява на вашия аквариум много по-стабилно равновесие в сравнение с резервоарите, украсени с орнаменти на основата на смола. Това е така, защото е напълно инертен. Това означава, че не влияе на качеството на водата. В резултат на това керамиката Aquaroche е популярна в морските аквариуми, но може да бъде също толкова полезна и в тропическите .

Aquaroche е полезна и устойчива алтернатива на „живите камъни“, които се добиват директно от рифовете. Това може да бъде разрушителна практика. Деградацията на рифовете има неблагоприятни ефекти върху екосистемата, която от своя страна оказва влияние върху хората, които зависят от нея. Живите камъни също се обитават от естествени морски общности. В резултат на това съществува висок риск от въвеждане на патогени и вредители във вашия аквариум. За сравнение, Aquaroche е домакин само на полезни организми.

Аква скейпинг

Тази скала е елемент от гамата Aquaroche Reef System. Всички скални парчета са внимателно ръчно изработени. Следователно всяко парче ще бъде уникално и ще има някои вариации в: размер, форма и цвят.

Можете да създадете красиви и динамични акваскейпове, като комбинирате части Aquaroche с конзолни колони и основи Aquaroche. Разнообразието във външния изглед означава, както в природата, че има множество скривалища и ниши. В резултат на това вашите рибки или корали се чувстват като у дома си.

Приложение:

Скалите Aquaroche не е необходимо да се изплакват или накисват. Просто добавете камъка в аквариума и използвайте качествен продукт за стартиране с бактерии, като Microb-lift Nite-out или Dr. Tims One and Only . За кратък период от време осветявайте аквариума възможно най-малко. Това позволява на бактериалните колонии да се задържат и не позволява на водораслите да се развиват.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP