Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Категории

BIO Actif SYSTEM - Най-лесният начин за изграждане на здрави и жизнени морски аквариум.

      Фирма Тропик Марин е прекарала години на изследвания, за да се постигне най-добрия коралов растеж и поддържане на здрави рибиезултат на това е появата на нови продукти. В комбинация с някои от съществуващите продукти TROPIC MARIN, тези нововъведения създават нов подход към съдържанието на морския аквариум. Специално внимание е отделено на процесите на разграждане на органичните вещества чрез стимулиране на благоприятен микробен баланс и контрол над водната химия. В резултат на това BIO-ACTIF осигурява среда,насърчаваща растежа на рибите и коралите, такaвa каквaто е в тяхната естествена среда.

Предимства на BIO-Actif SYSTEM:

  • Бърз успех в растежа на корали, дори и при начинаещи акваристи.
  • Опитните акваристи могат да отглеждат дори най-сложните и чувствителни видове, които винаги са били считани за несъвместими в аквариумна среда.
  • Корали, смятани като несъвместими поради различия в изискванията за условията на околната среда, могат да бъдат отглеждани с успех. SPS и LPS твърди корали могат да живеят заедно, например, с кожести корали, без да се притесняваме от факта, че това съжителство може да бъде пагубно за определена група от животни.
  • Средата с ниско съдържание на хранителни вещества  също  позволява растеж на гъби и водорасли, без бързото им разпространение, което носи в домашния ви риф истинска природна красота.
  • Активен контрол на рН и карбонатната твърдост е от полза за непрекъснатия растеж на корали, червен коралин и други съдържащи калций организми.

Предлагани продукти от системата БИО-АКТИВ:

Tropic Marine BIO-ACTIF СОЛ за РИФОВ АКВАРИУМ  - революционна  морска сол с добавени био-активни съставки.

Tropic Marin Bio-Calcium ACTIF 500gr  добавка на прах повишаваща едновременно Калция и Алкалността в аквариума.

Tropic Marin PRO-CORAL A- ELEMENTS  и Tropic Marin PRO-CORAL K+ ELEMENTS - незаменимите катионни и анионни трейс елементите необходими за коралите в течна форма.

Tropic Marin REEF ACTIF 100 мл - за поддържане на водата между смените. Съдържа биоактивните съставки на солта. Подходящ ако не се сменя често вода.

Tropic Marin NP-Bacto Balance - източник на хранителни вещества за бактериите  ( нитрати и фосфати - в правилното съотношение, според числото на Редфийлд )  при липсата им във водата ( при Фосфати под 0.05 мг/л ).- -   ). Продукта представлява храна, както за микрофлората в аквариума, така и за коралите и безгръбначните - по точно за зооксантелите в тях. Подходящ е за аквариуми с ниски нива на хр. вещества( ULNS системи ), работещи с Тропик Марин Био-Актив сол и започва да се дозира всекидневно, когато фосфатите в аквариума се понижат под 0.05мг/л.

Tropic Marin Bio-Actif REACTOR 5000 Trickle Filter 5 литра - универсален "Трикъл" филтър за  ефективно намаляване на нитратите и фосфатите. Подходящ за големи аквариумни системи.

Tropic Marin NP-BACTO-PELLETS - лесна за употреба, филтърна медия за  ефективно намаляване на нитратите и фосфатите. За по-малки и средни аквариуми.

Tropic Marin REEF MUD VITAL - Естествена кал, богата на минерали и микроорганизми.

Tropic Marin REEF MUD SUBSTRATE - Естествена кал, богата на минерали и микроорганизми, използваща се за субстрат в рефюджиума.

>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP