Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Лепило за корали и камъни - Two Little Fishies AquaStik Red Coralline - underwater epoxy - 114g

Двукомпонентно лепило за корали. AquaStik Red Coralline е подводно епоксидно лепило за морски и рифови аквариуми. С цвят съответстващ на коралиновите водорасли и живите камъни. Отличен за закрепване на камъни, твърди корали, горгонии. Не е токсичен за риби, растения и дребни животни. Втвърдява се на сухо, влажно или под водата.


Продажна цена с отстъпка
Цена: 29,70 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Лепило за корали и скали - Two Little Fishies AquaStik Red Coralline

AquaStik Red Coralline е подводно епоксидно лепило за морски и рифови аквариуми. С цвят съответстващ на коралиновите водорасли и живите камъни. Отличен за закрепване на камъни, твърди корали, горгонии. Не е токсичен за риби, растения и дребни животни. Втвърдява се на сухо, влажно или под водата.

Начин на употреба:

1. Срежете желаното количество .

2. Със сухи пръсти ( или с ръкавици ) размачкайте го за една минута до равномерно оцветяване на сместа.

3. Поставете го на желаната повърхност до две минути след размачкането. В този момент лепилото няма  да има силна свързваща способност но в рамките на 5 минути се втвърдява, за 20 минути става още по-твърдо и е напълно твърдо за 24 часа. Неизползваното лепило го върнете обратно в пластмасовия цилиндър.

При използване на голямо количество AquaStik, скимера може прекомерно да си засили пяната. Изключете го за 36 часа след употреба!

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP