Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Сол за морски аквариум Tropic Marin® CLASSIC 30 кг/ 900 л

Класическа морска сол за аквариуми с риби и  корали. Чиста, морска сол с фармацевтично качество, съдържаща всички микроелементи намерени в естествената морска вода.Tropic Marin® Sea Salt CLASSIC се състои от всички макро  и микроелементи в естествен баланс, съдържащи се в океана и  е свободна от изкуствени добавки, нитрати и фосфати. Микроелементите остават напълно разтворими в смесените кристали. Съдържа необходимите количества бикарбонати, които стабилизират алкалността и рН в аквариума.

Продажна цена с отстъпка
Цена: 166,00 лв
Отстъпка
on-order.gif
Описание

Класическа морска сол за соленоводни рифови аквариуми - Tropic Marin® Sea Salt CLASSIC

Tropic Marin® Sea Salt CLASSIC е идеална база за отглеждането и растежа на всички морски организми в един аквариум. Използвайте морска вода, приготвена с  Sea Salt CLASSIC за редовна смяна на водата във вашия аквариум, при започване на нов аквариум или да уравновесите рН във водата на аквариума ви.

Предимства:

  • Осигурява идеална среда за грижа за всички морски организми в аквариума, включително и на най-чувствителните видове.
  • Съдържа всички макро и микро елементи в точните пропорции,както в  тропическа морска вода.
  • За поддържане на алкалността в диапазона 9-10 ° DKH.
  • Стабилизира стойността на рН.
  • Висока разтворимост във вода.
  • Свободна от нитрати, фосфати и други нежелани химикали.
  • Произведен от чисти, фармацевтичен клас соли, под строг контрол при производството.
  • Използва се успешно в продължение на много години в зоологически градини, обществени аквариуми и научни институции по целия свят.

Начин на приложение:

За да се постигне ниво на соленост 32-35 ‰ (PSU), разтворете 35 мл (38гр ) от Tropic Marin® Sea Salt CLASSIC на литър. Сипете почти всичката сол в осмозната вода поставена в чист контейнер при температура 23-25 ​​° С  и разбъркайте водата по подходящ начин. Не концентрирате сместа чрез добавяне на всичката  сол в малко количество вода.

Забележка: Винаги добавяте солта във водата, никога водата в солта. Концентрирането на сместа ще доведе до образуването на преципитация на калциев карбонат.

Когато сте добавили почти цялата сол и сместа се е разтворила напълно, измерете специфичната плътност с хидрометър или подобен инструмент. Продължете с добавянето на малки количества сол, докато достигнете желаната плътността. Специфичното тегло на разтвора на морска сол трябва да варира от 1.025 до 1.027 (при 23-25 ​​° С) и рН-стойността трябва да бъде в обхвата от 8.0 - 8.4. Ако всички параметри са правилни, солената вода е готова за използване.

Седмична смяна на водата с Tropic Marin® Sea Salt CLASSIC от 10% от общия обем на аквариума  ще помогне да  запазите качеството на водата, от която живите животни се нуждаят за доброто им здраве.

Параметри: Алкалност -прибл. 9-10 ° KH, Калций -прибл. 380 ррм, Магнезиий -прибл. 1260 ррм
Приложение: За аквариума само с риби и рифови аквариуми с меки корали, които нямат специални изисквания. За поддържане на алкалността в диапазон на 9-10 °dH.
Използвайте новия дозиращ калкулатор  за лесно определяне на необходимото количество сол за вашия аквариум.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg


TOP