Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Синтетична сол за рифов аквариум AccuraSea 1 - 25кг за 760 l

Моля изберете вариянт:

Само 165лв за 25кг при взимане от нашия склад!

Премиум синтетична рифова сол Two Little Fishies. Формулирана от Julian Sprung с фармацевтично чист натриев хлорид и сухи соли с висока чистота.

Бързо разтворима, при соленост от 35ppm , AccuraSea1 дава следните целеви параметри:

  • Калций 420 мг / л
  • Магнезий 1300 мг / л
  • Стронций 8 мг / л
  • Калий 400 мг / л
  • Алкалност 8 dKH

Продажна цена с отстъпка
Цена: 180,00 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Премиум синтетична рифова сол Two Little Fishies

 В Two Little Fishies винаги сме обръщали внимание на малките детайли в общата "картина". Ето защо направихме новата синтетична смес за приготвяне на морска вода, като никоя друг. Нарекохме я AccuraSea1. AccurSea1 е предназначена да симулира естествената морска вода и е опакована като множество точно претеглени опаковки. Предимствата на тази опаковка са много: Можете да смесвате отделни партиди, без да се налага да проверявате солеността. Без повече добавяне на сол, смесване, чакане, тестване и настройка, докато не го направите правилно. Просто поставяте измерения обем вода в смесителната кофа или вана, добавяте съдържанието на една или повече опаковки в зависимост от обема на водата и имате точна смес от естествена морска вода.

Ако мислите, че това не е важно, помислете за това: когато сухата минерална смес не е смесена внимателно или когато вибрациите по време на транспортирането карат компонентите да се отделят в опаковката, една лъжичка, взета от опаковката, не е точно същата като друга , така че ако не използвате цялото съдържание на торбата или кофа със сол, всеки микс, който произвеждате може да не е същият. Дори когато солите се смлени до еднакъв размер и се смесени хомогенно от производителя, хигроскопичният характер на синтетичните солни смеси създава още един проблем: ако не използвате цялата смес от соли при отварянето на опаковката, влажността навлиза и реагира със солите. Реакциите могат да доведат до неразтворими остатъци и фундаментално да променят състава. Били ли сте някога с чук в опаковката със сол, за да я разбиете, защото е твърда? Индивидуалното опаковане на AccuraSea1 ви позволява да произвеждате морска вода, която е еднаква всеки път.

Бързо разтворима, при соленост от 35ppm , AccuraSea1 дава следните целеви параметри:

Калций 420 мг / л, Магнезий 1300 мг / л, Стронций 8 мг / л, Калий 400 мг / л, Алкалност 8 dKH.

Формулирана от Julian Sprung с фармацевтично чист натриев хлорид и сухи соли с висока чистота.

Начин на употреба:

За най-добри резултати, използвайте цялото количество от пакета когато приготвяте солена вода. Ако го разделяте на части, уверете се че сместа е добре разбъркана след получаването и. Сипете първо водата в съда за смесване и след това прибавете нужното количество сол  като постоянно бъркате сместа с подходящ предмет. Сместа е готова за употреба след като се избистри и на дъното няма не разтворена сол и температурата е в желаните стойности.

Таблица за дозировка:

 Желано специфично тегло:

Количество сол : 

гр/л

Една опаковка от 6.250 кг е достатъчна за:

литри вода 

 1.026  37  170
 1.025  36  175
 1.024  34  185
 1.023  33  190

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP