Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна
1200900                                                 

REEF.BG

Вече повече от 7 години

 

Вашето любимо място за соленоводна акваристика!

Нека заедно да пресъздадем и опазим едно малко, живо късче  от  океана в домовете си!

Защото няма нищо по-хубаво от това, да запазим връзката между природата и човека, като бъдем отговорни към нашата малка екосистема, така както трябва да бъдем отговорни към нашата планета!                

Започнахме като любители ентусиасти - през 2012 година - с едната цел - да бъдем от полза за всички, които тепърва се захващаха със соленоводното хоби. Тогава нямаше почти нищо за морските аквариуми - нито качествена сол , нито добавки а за съвет или препоръка - нямаше никакъв смисъл да питаш ! Обикновенно ти отговаряха - чети в Интернет !!!

 2012

 Първи ни се довериха Tropic Marin, стара германска компания с основна дейност - производство на сол и добавки за морски аквариум. От тогава сме техен официален представител в България.

 2013

 След нея поехме представителството на американския производител на биологични продукти за третиране на аквариуми - Microbe-lift.

 2014

 В стремежа си да бъдем пионери в нашата дейност, предложихме на нашите клиенти иновативните помпи GYRE на MAXSPECT - едва прохождащи на световните пазари, ние се убедихме в техния потенциал и възможности.

 2015

 И така, водени от идеята да предлагаме работещи продукти с достъпна цена и качество за българския потребител, увеличихме предлагания асортимент със скимерите на RedStar Fish, помпите на HSBAO, лед осветлението на HM Electronics и т.н.

 2016-2019

>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP