Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Жив пясък за аквариум - Two Little Fishies Live Aragonite Sand J.Sprung 6,8kg

Фин арагонитен пясък, добит от девствени места в западната част на Тихия океан и Карибско море. За бързо създаване на естествено благоприятно арагонитно пясъчно легло в морския или рифовия аквариум.

Отличителни харакеристики: Пакетиран с живи, естествено срещащите се, полезни нитрифициращи бактерии. Не е необходимо изплакване - просто добавете живия арагонитен пясък във вашия аквариум.

Live Aragonite Sand намаля драматично, времето необходимо за установяване на биологична филтрация в аквариума , защото съдържа живи естествени микроорганизми. След като водата се избистри е безопасно да добавите някой безгръбначни или една или две рибки, но да не превишавате правилото - 2.5 см риба на минимум 20 литра вода през първите седмици.

Продажна цена с отстъпка
Цена: 60,00 лв
Отстъпка
out-of-stock.gif
Описание

Жив пясък за аквариум - Two Little Fishies Live Aragonite

Описание

Фин арагонитен пясък, добит от девствени места в западната част на Тихия океан и Карибско море.

За бързо създаване на естествено благоприятно арагонитно пясъчно легло в морския или рифовия аквариум.
* Пакетиран с живи, естествено срещащите се, полезни нитрифициращи бактерии.
* Не е необходимо изплакване - просто добавете живия арагонитен пясък във вашия аквариум.

Live Aragonite Sand намаля драматично, времето необходимо за установяване на биологична филтрация в аквариума , защото съдържа живи естествени микроорганизми. След като водата се избистри е безопасно да добавите някой безгръбначни  или една или две рибки, но да не превишавате правилото - 2.5 см риба на минимум 20 литра вода през първите седмици.

Начин на употреба:

Да се съхранява на стайна температура и да не се отваря преди да бъде готово да се поставя в аквариума. Да не се промива. Да се използва 6.8 кг за около 55 литра вода. За филтър с дълбоко пясъчно дъно - 2 пъти или повече! Когато се поставя в празен аквариум, добавете около 2-3 см солена вода в аквариума и тогава добавете Live Aragonite Sand. След това налейте аквариума с вода. Слабото помътняване на водата след поставянето на пясъка ще изчезне след няколко часа на водна циркулация.

Внимание: Прясно поставените живи камъни могат да причинят амонячен пик, което може да увреди рибите и някой безгръбначни. Когато стартирате нов аквариум с живи камъни и Live Aragonite Sand е добре да изчакате докато нивото на амоняка спадне ( обикновено от 7 до 10 дни ) преди да добавите риби и безгръбначни.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP