Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin NP-BACTO-PELLETS 1000 ml

Моля изберете вариянт:

Био-полимерни пелети за ефективно намаляне на нитрати и фосфати.

  • Лесна за използване филтърна медия за отстраняване на нитрати и фосфати
  • Благодарение на компактния размер, те са подходящ за био-пелетни реактори
  • Изработени от естествени биополимери, които подпомагат колонизацията и растежа на бактериите, отстраняващи нитрати и фосфати, както и други аеробни микроорганизми
  • След това ценната биомаса се предлага като източник на храна на коралите или може да бъде изхвърлена от скимера
  • Позволява на коралите да проявят най-ярките и най-живите си цветове, като същевременно растат енергично
  • Бактериалната колонизация започва много бързо и продължава постоянно след това
Продажна цена с отстъпка
Цена: 77,80 лв
Отстъпка
in-stock.gif
Описание

Био-полимерни пелети за ефективно намаляне на нитрати и фосфати.

Tropic Marin NP-Bacto-Pellets са иновативни биоразградими пелети, представляващи смес от натурални биополимери. Тази филтърна медия подпомага колонизацията и разтежа на полезни бактерий както и други полезни микроорганизми. Азота и фосфора са необходими за техния растеж. Те намаляват фосфатните и нитратните нива в аквариума, чрез извличането им от водата. Чрез този процес се произвежда ценна, богата на хранителни вещества, биомаса, която навлиза в аквариума от пелетния реактор, където се използва от коралите за източник на храна или се изхвърля от скимера на вън от водата.
С NP-BACTO-PELLETS бактериалната колонизация започва много бързо и води до резултатно и балансирано намаляване на Нитатите и Фосфатите, съобразно моларното съотношение на Редфийлд 16:1.

Начин на прилагане: Tropic Marin NP-BACTO-PELLETS се поставят в пелетен реактор.Препоръчва се използването на протеинов скимер за премахване на излишната органика и газ при соленоводните аквариуми. Два часа преди използване пелетите се накисват във вода. Започва се с 50 мл пелети за 100 литра аквариумна вода. Удвоете количеството след 4 седмици ако е необходимо но не превишавайте 200мл NP-BACTO-PELLETS за 100 литра. Препоръчваме Ви да проверявате пелетите всеки месец , за да подменяте усвоения материал с нов.

За контролираното премахване на органиката Tropic Marin NP-BACTO-BALANCE е идеален за комбинирано използване с NP-BACTO-PELLETS.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP