Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin NP-BACTO-TRICKS 10 литра

Моля изберете вариянт:

Биоразградима филтърна медия за намаляне на нитратното и фосфатното ниво.

  • Лесена за използване медия за трикъл филтър (trickle filter) за ефективно отстраняване на нитратите и фосфатите
  • Благодарение на компактния размер, тя е подходяща за отворене биореакторни системи (напр. BIO-ACTIF REACTOR 5000)
  • Изработена от естествени биополимери, които насърчават колонизацията и растежа на бактериите за отстраняване на нитрати и фосфати, както и други аеробни микроорганизми
  • След това ценната биомаса влиза в аквариума, като източник на храна за коралите хранещи се с филтрация или може да бъде скимирана
  • Позволява на коралите да покажат най-ярките си и най-живи цветове, като същевременно да растат енергично
  • Бактериалната колонизация започва много бързо и след това продължава непрекъснато
Продажна цена с отстъпка
Цена: 470,00 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Биоразградима филтърна медия за намаляне на нитратното и фосфатното ниво.

NP-BACTO-TRICKS представлява ефективно средство за намаляване нивата на нитрати и фосфати в аквариуми, като действа като филтрираща среда.

NP-BACTO-TRICKS се състои от смес от естествени биополимери, които се усвояват от бактерии и други аеробни микроорганизми. Тъй като те растат и се намножават чрез консумиране на нитратите и фосфатите от водата и по този начин произвеждат ценна биомаса, която служи като храна за организмите хранещи се с филтрация или може да бъде изхвърлена от скимера.

За прилагането на NP-BACTO-TRICKS, Tropic Marin® е
проектирал и разработил  вентилираната ( отворена) филтърна система BIO-ACTIF REACTOR 5000, която осигурява оптимално снабдяване с кислород за намаляване на хранителните вещества.

Как да използвам:
Започнете с 100 ml NP-BACTO-TRICKS на 100 l  аквариумна вода. Ако е необходимо, удвоете дозата на NP-BACTO-TRICKS след 4 седмици. Не трябва да се използват повече от 400 ml на 100 l  аквариумна вода. Препоръчва се да се засили скимирането на аквариумната вода спомагащо да се отстрани
произведена излишна  биомаса и по този начин нитрати и фосфати, от биологичния цикъл на аквариума. За да работи този процес ефективно, изходът на вентилираната биореакторна система трябва да бъде инсталиран в близост до входа на скимера.

Ако NP-BACTO-TRICKS се запуши по време на процеса на разграждане или поради детрит от аквариума, можете да изплакнете и измиете NP-BACTO-TRICKS с аквариумна вода в пластмасов контейнер и след това го поставете отново във филтъра. Препоръчваме да добавяте NP-BACTO-TRICKS веднъж месечно, за да замените разградения материал.

Tropic Marin® NP-BACTO-BALANCE е идеална добавка за контролираното намаляване на хранителните вещества с NP-BACTO-TRICKS.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP