Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

TLF Iodine Concentrate 250 ml

Добавка на йод, чрез лесно усвояема форма от морските животни от Two Little Fishes

  • Съдържа калиев йодид, екстракт от морски водорасли (източник на органичен йод).
  • За интензивен цвят, здраве и растеж на ксения, меки корали, водорали и риби.
  • Седмично дозиране

Продажна цена с отстъпка
Цена: 17,00 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Добавка на йод, чрез лесно усвояема форма от морските животни.

 Йодна добавка от калиев йодид и екстракти от морски водорасли. Използвайте тази добавка, за да осигурите допълнителен тласък на този важен елемент и да наблюдавате положителните ефекти. Чудесно за отглеждане на ксения, меки корали и деликатни червени и кафяви водорасли.

Биологичните и химичните процеси, филтрация и консумацията от морските животни, всички те намалят количеството на йода в морския аквариум. Two Little Fishes Iodine Concentrate безопасно допълва йода, употребен от рибите и мекотелите и поддържа жизнеността и ярката украса на коралите, анемоните и мидите. Предпазва от недоимък на йод при акулите, избелване на коралите и специално за отглеждане на Ксения и други меки корали. За оптимални резултати използвайте заедно с Two Little Fishies SeaElements, който допълва важните микроелементи и Two Little Fishies C-Balance, който доставя карбонати, калции, стронции и магнезии в правилното съотношение.

Дозировка: Добавяйте седмично по една капачка( 5мл = 1 чаена лъжичка ) за 400 литра вода. При нужда можете да добавяте това количество и през останалите дни между седмичните дозирания. В аквариуми със засилено скимиране и използване на активен въглен или в системи с бързо растящи корали и морски водорасли, което намаля йода в аквариума, можете да увеличите дозировката до максималното количество от 5 мл за 200 литра вода, седмично. Не предозирайте единично дозиране! При нужда от повече йод, можете да увеличите честотата на дозиране на дневна база.

При дозиране на  нормално количество от Two Little Fishies SeaElements, намалете дозирането на  Two Little Fishes Iodine Concentrate до половин доза!

Внимание: Добавяйте на място със силно водно течение. Не го смесвайте с други добавки. Съхранявайте на стайна температура. Срок на годност след отваряне - 3 години.

Съставки: Осмозна вода, калиев йодид, екстракт от морски водорасли (източник на органичен йод).

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP