Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin Bio-Strontium 200 gr

Моля изберете вариянт:

Идеалната биологична добавка на СТРОНЦИЙ за рифовия аквариум.

Основни Предимства:

  • Създава естествени условия в аквариума.
  • Доставя стронциев карбонат за коралите и въглероден двуокис за зооксантелите.
  • Не променя йонния баланс ( в сравнение с добавянето на стронциев хлорид ).
  • При разтварянето му се формират само естествени вещества : без хелати, без фосфати, без нитрати.
Продажна цена с отстъпка
Цена: 28,80 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание


Идеалната биологична добавка на СТРОНЦИЙ за рифовия аквариум.

Достатъчното предлагане на стронций и въглероден двуокис е от съществено значение за растежа и благосъстоянието на изграждащите рифа корали,както калция. И двата елемента се доставят до коралите, с помощта на зооксантилите (водорасли), които живеят симбиотично в тях. Био-Стронций създава естествена среда в аквариума и осигурява стронций и въглероден двуокис в естествена, биологично-йонна балансирана форма.
Съдържание: 70 Микро елементи, соли на Стронций, Калций, Магнезий, Натрий, Калий.

Дозировка:

1 мерителна лъжица ( 5 мл ) увеличава стронциевото ниво на 37 л с около 2 ppm (2 мг / л). Естествената концентрация на морската вода е 8 ppm (8 мг / л). В рифовия аквариум концентрацията на стронций намалява бързо чрез биологични процеси, утаяване, както и от използването от варовиковите животни. Препоръчва се основна доза от 1 мерителна лъжица на 190 л на всеки две седмици. В силно населен аквариум, дозата може да бъде 1 мерителна лъжица на 190 л всяка седмица. Високите концентрации на стронция в аквариума може да повреди коралите. Винаги проверявайте концентрацията на стронция със стронций тестове.

Поръсва се директно върху повърхността на водата в аквариума или съмп-а. Tropic Марин Био-Стронциум трябва да се добавя във филтър / съмп областта на аквариума на достатъчно разстояние от помпата, с цел предотвратяване от влизането на неразтворени кристали в контакт с коралите.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP