Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

MICROBE-LIFT

reef-bg_0012_microbe-lift

И отново, с голямо удоволствие, бихме искали да Ви представим продуктите за естествено третиране на аквариума на американската компания Ecological Laboratories - MICROBE-LIFT:

Ecological Laboratories е международна биотехнологична компания, специализирана в разработването и производството на микробни продукти за естественото разрешаване на проблемите на околната среда, свързани с различните начини на използване на водата и рециклирането на органичната материя.


Малко история:

През 1976 г. Ecological Laboratories започва да произвежда MICROBE-LIFT, като продукт за използване в широк спектър от приложения, в областта на селското стопанство, промишлеността и пречистването на отпадъчните води.  С течение на времето, стана ясно, че бактериалните продукти  могат да бъдат ценни при по-малки по мащаб приложения, като например декоративни езера и аквариумни системи. Ето защо, през 1998, Ecological Laboratories започна да предлага Микроб-лифт в по-малки опаковки  - за отделния потребител.

Натурални продукти  - "приятели на земята"

Също както повечето градове имат програми за рециклиране, за да си намалят количеството на  отпадните продукти, така и природата, от както съществува, е правила това по собствен начин. За да съществува  живота  се налага основните градивни елементи  да се върнат обратно в биосферата, .

Бактериите са естествен завод за рециклиране на природата и затова Ecological Laboratories произвеждат  МИКРОБ-ЛИФТ, един от най-добрите биологични продукти в света, за да помогнат на природата,  да се справи с новите, създадени от човека съединения, а също и с високо концентрирани замърсители, които са в пъти по-токсични от тези, които обикновено се срещат в природата. Този уникален продукт се състои от специална формула на полезни бактерии, които, когато се въведат в замърсената среда, веднага започват да се възпроизвеждат и да разграждат съединения във водата или почвата, които причиняват замърсяването и  произтичащите от него  лоши миризми и увреждане на околната среда .

MICROBE-LIFT продуктите почистват околната среда,за да се освободим от замърсителите по един изцяло естествен начин, чрез разрушаването им до основните им елементи и връщането им  обратно в биосферата. Тъй като MICROBE-LIFT продуктите също са биоразградими и нетоксични, те са безопасни за употреба,където има хора, домашни любимци и диви животни. Те наистина са едни от най-екологично чистите продукти, които имаме на  разположение.

Ecological Laboratories използва външни лаборатории за тестване, за независим анализ на своите продукти. Тестването и мониторинга на продукта се извършва редовно, като важна част от  процеса за контрол на качеството, както и загрижеността за осигуряване на постоянно високо качество.

 

За цени на едро - за партньори  - моля влезте в сайта с юзер нейма и паролата си! Ако нямате - направете си регистрация ( виж ТУК )!

>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP