Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic-Marin ZOOTONIC 50мл

Моля изберете вариянт:

КОНЦЕНТРИРАН ТЕЧЕН ЗАМЕСТИТЕЛ НА ЗООПЛАНКТОНА

  • Силно концентрирана пълноценна храна за организмите хранещи се с планктон.
  • Включените миди осигуряват на животните висококачествени аминокиселини, ненаситени мастни киселини и витамини.
  • Подходяща за меки корали, LPS, SPS и други хранещи се с филтрация организми.
  • течен разтвор - лесен за дозиране.
Продажна цена с отстъпка
Цена: 17,90 лв
Отстъпка
out-of-stock.gif
Описание

КОНЦЕНТРИРАН ТЕЧЕН ЗАМЕСТИТЕЛ НА ЗООПЛАНКТОНА

Tropic Marin® ZOOTONIC е висококачествен заместител на планктона доставящ на организмите хранещи се с филтрация, в соленоводния аквариуми, на всички жизненоважни хранителни вещества, като аминокиселини, ненаситени мастни киселини и витамини.

Чрез щадящ процес на обработка, при който хранителните вещества и витамини се запазват без нагряване, ZOOTONIC е подходящ като пълноценна диета.

Препоръки за хранене:

Използване на бутилката от 50 мл: Разклатете бутилката добре преди употреба. Прикрепете маркуча ( включен в опаковката) към спринцовката и премерете желаното количество ZOOTONIC. Въздухът, който попадне в маркуча и спринцовката, докато дърпате течността не се отразява на дозирането. Крайния ръб на буталото винаги показва точно дозираното количество независимо от въздуха в спринцовката.

Използване на бутилката от 200 мл: Разклатете бутилката добре преди употреба. Завъртете главата на помпата обратно на часовниковата стрелка, докато изскочи навън. Натискането на главата на помпата веднъж е еквивалентно на 1 мл.

Дозировка: Започнете с дневна доза от 0.1 мл на 100 л вода от обема на системата и увеличете дозата, когато е необходимо. За възможно най-добро разпределение в аквариума, Tropic Marin® ZOOTONIC трябва да се дозира по няколко пъти на ден в място със силно движение на водата.

Максимална доза: Дневната доза от 0,5 мл на 100 л вода от обема на системата не трябва да се надвишава. При дозиране на ZOOTONIC, дозата на други продукти, които (също) включват органичен въглерод трябва да бъде съответно намалена, поради тяхното последващо увеличаване на консумацията на кислород.

Съхранявайте бутилката плътно затворена, на хладно и тъмно място! След отваряне в хладилник, за да удължите срока на годност.

Ние препоръчваме:

За организми хранещи се с зоопланктон препоръчваме Tropic Marin® Zootonic като течен заместител на зоопланктона. Tropic Marin® Zooton – Прахообразен заместител на зоопланктона за твърди корали и други организми хранещи се с зоопланктон. Tropic Marin® Phyton – Прахообразен заместител на фитопланктона за меки корали, двучерупчести и други микрофилтърни организми.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg


TOP