Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin Nitrite/Nitrate-Test PROFESSIONAL

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЕСТ С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НИТРАТИ И НИТРИТИ.

  • За определяне на нитрити / нитрати в аквариума
  • Граници на измерване: NO2 0 – 1,0 mg/l (ppm) и NO3 0 – 20 mg/l (ppm)
  • Точност: NO2 0.002 mg/l и NO3 0.05 mg/l
  • Включва стандартна проба за проверка на годността на реагентите
  • Достатъчен за приблизително 50 проби
Продажна цена с отстъпка
Цена: 43,90 лв
Отстъпка
in-stock.gif
Описание

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЕСТ С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НИТРАТИ И НИТРИТИ

Нитратните йони (NO3) се формират от амоняка (NH4+) , като краен продукт от процеса нитрификация. Нитритите (NO2), които са токсични за сладководните видове, се образуват през първия стадий от бактериалния процес. Ако нитрификационния процес работи, те се превръщат в сравнително безвредните нитрати, през втория стадий. Увеличеното ниво на нитрити над 0.05 мг/л  се установява в аквариуми в техния "неузрял "стадий на развитие или има работещ нитратен филтър.

Нитратите засягат качеството на водата в аквариума: високата концентрация в морския аквариум ще подтисне растежа на деликатните корали; в сладководния ще се разрастват нежелани алги. Някой рифови аквариуми с ниско ниво на хранителни вещества се нуждаят от допълнителното им добавяне . Затова, нитратната концентрация трябва да се измерва периодично. Препоръчително е да запазите нивото на нитрати под 50 мг/л в сладководния аквариум и да не превишавате стойности над 20 мг/л в морския аквариум. Когато отглеждате твърди корали,  трябва да запазите нитратите до 10мг/л .

С новия тест на Тропик Марин Nitrite/Nitrate-Test Professional можете да измервате, с висока точност, нитратната  концентрация в границите между 0 и 20 мг/л и нитритната концентрация между 0 и 1 мг/л.

 Видео - Тест Нитити и Нитрати

NO2NO3 test pro tm shema NO2NO3 test pro tm

 

 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg


TOP