Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

MICROBE-LIFT NOPO Control 473ml

Контрол върху нитратите и фосфатите.

  • NO3PO4 Control е специално разработено решение от въглеводороди за безопасно и оптимално биологично разграждане на нитратите (NO3) и фосфатите (PO4) във всеки солен и сладководен аквариум.
  • NO3PO4 Control увеличава максимално ефективността на бактериите, присъстващи в аквариума, което позволява ефективно разграждане на нитратите и фосфатите, дори когато нивата им са високи.
  • NO3PO4 Control подобрява цялостната биология в дългосрочен план и служи като допълнителен източник на енергия за вашите корали - за максимален растеж и разкошни цветове.
Продажна цена с отстъпка
Цена: 36,40 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

MICROBE-LIFT NOPO Control - Контрол върху нитратите и фосфатите

Инструкция за употреба:

Разклатете добре преди употреба!
Започнете с дневна доза от 2 ml на 100 литра вода и увеличете до максимум 10 ml на 100 литра вода, ако е необходимо, докато нивата на хранителните вещества могат да бъдат измерени.
Поддържайте избраната доза, докато достигнете желаните нива на хранителни вещества и след това я коригирайте, ако е необходимо, за да поддържате нивата стабилни.

Съвети:
• За максимална ефективност препоръчваме да използвате NO3PO4 Control заедно със Special Blend. Спазвайте интервал от поне 48 часа между дозировките на двата продукта.
• Проверявайте редовно нивата на NO3 и PO4 във вашия аквариум, за да избегнете липсата им.
• Уверете се, че нивото на PO3 не спада до 0, тъй като това е жизненоважен енергиен източник, необходим на корали, растения и бактерии и е незаменим за успешното разграждане на нитратите.
• Ако се появи бактериален цъфтеж, препоръчваме да използвате UV-C лампа.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP