Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

ReefSaver MarcoRock - 1кг насипен

Естествени камъни от калциев карбонат добити от места на древна рифова система погребана, когато се e формирала сушата.

  • Свободни от органични замърсители и вредители
  • Често можете да забележите вкаменените древни корали в скалите.
  • Без химикали и добавки
  • Различна форма и големина, лесни за оформление на акваскейпа
  • Силно порести и красиво оформени в уникална форма.
  • Без задължителна нужда от накисване, "лекуване" или друга допълнителна обработка!
Продажна цена с отстъпка
Цена: 13,50 лв
Отстъпка
out-of-stock.gif
Описание

Marco ReefSaver са естествени камъни от калциев карбонат, добити от места на древна рифова система погребана, когато се e формирала сушата на Флорида.

Независимо дали изграждате соленоводен аквариум само с риби, риф или сладководен аквариум за цихлиди  и дори среда за влечуги, ще се влюбите в тези камъни, така както и вашите любимци. Те са силно порести и красиво оформени. Нашите камъни са  "зелен" продукт, тъй като не се добиват от морска среда и нямат отрицателно въздействие върху деликатния ни риф или морска екосистема.

Заедно с уникалното почистване и преработка без химикали, се получава великолепни камъни, напълно чисти от вредители и органични продукти.

 

Продава се на килограм

Препоръчваме около 1 кг камъни на 8 литра от обема на дисплея за акваскейп със средно количество камък. Също така препоръчваме да закупите малко повече, отколкото може да ви е необходимо, тъй като всяко допълнително количество може да се използва в съмпа за допълнителна филтрация.

 

Камъкът Reef Saver на Marco Rock е един от най-лесните камъни за работа, когато правите акваскейп на нови аквариуми или добавяте повече камък към установен резервоар.

MarcoRocks Reef Saver Dry Aquarium Live Rock е екологично чиста скала, която е чудесна за изграбдане на естесвен акваскейп. Тази скала е 100% без досадни водорасли и вредители, които могат да доведат до пълно рестартиране на аквариума и е гарантирано без апитазия, мехурчести водорасли, паразитни изоподи, скариди богомолки, акроядни плоски червеи, малки червени буболечки, огнени червеи, хищни голоклони , пирамидови охлюви и други обичайни вредители.

Камъкът MarcoRocks Reef Saver се предлага в уникални форми, които пасват добре, за да направят интересни и уникални структури.

MarcoRocks Reef Saver Rock пристига в нашия склад предварително накиснат и изплакнат. Това определено е най-чистата ни скала.

Кратък видеоклип на Bulkreefsupply.com за изработването на акваскейп.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP