Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin LIQUID BUFFER 500мл

ТЕЧЕН рН БУФЕР И ИЗТОЧНИК НА КАРБОНАТНА ТВЪРДОСТ.

  • Помага бързо и надеждно, ако рН е извън препоръчвания диапазон от 8.1-8.4.
  • Намалява стреса за всички аквариумни обитатели чрез по-стабилни условия на водата.
  • Подходящ за аквариум, зареден с морски риби, меки корали, LPS, SPS, други организми хранещи се с филтрация и / или ракообразни.
  • Лесен за употреба - подходящ както за ръчно дозиране така и за дозиращи помпи.
Продажна цена с отстъпка
Цена: 24,50 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

ТЕЧЕН рН БУФЕР И ИЗТОЧНИК НА КАРБОНАТНА ТВЪРДОСТ

За добър растеж на коралите, морските аквариуми изискват оптимално буфериране със стабилна карбонатна твърдост между 7 и 9 ° dH. Колебанията в стойностите на рН, като например в случай на излишък на киселинност, поради екскременти и процеси на разпадане, бързо причиняват стрес и болести на всички обитатели на аквариума, като по този начин се съкращава живота на младите животни. Tropic Marin® LIQUID BUFFER ефективно повишава карбонатната твърдост и стабилизира рН стойността на оптимален диапазон между рН 8.1 и 8.4.

Как да използвате:

Редовно проверявайте твърдостта на водата и рН на водата в аквариума с Tropic Marin® KH / АЛКАЛНОСТ тест и рН-test. В морските аквариуми, карбонатна твърдост трябва да е 6-9 ° а pH от 8.1-8.4.

Ако измерите значително различни стойности (рН по-малко от 7.7 или по-голяма от 8.6 / карбонатна твърдост под 5 ° DH), използвайте 30 мл (2 супени лъжици) от течния буфер на 100 литра вода, като по този начин ще доставите около 0.8 ° dH. Повтаряйте всеки ден, ако е необходимо. Да не се превишава карбонатна твърдост над 9 ° dH.

1000 мл LIQUID BUFFER съдържа 2,800 ° карбонатна твърдост.

За да поддържа рН и буферния капацитет, като в същото време се коригират нивата на микроелементите, ние препоръчваме сухия Tropic Marin® TRIPLE BUFFER.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg


TOP