Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin ELIMI-PHOS 200 gr

Фосфатен адсорбент за солена и сладка вода за 400 литра вода.

  • За отстраняване на фосфати и други органични замърсители в аквариуми
  • Предотвратете нежелан растеж на водорасли
  • Практични филтърни торби за лесна и чиста работа
  • Подходящ за филтърни системи или свободно потапяне в аквариума
  • Фосфатите се свързват силно с гранулите ELIMI-PHOS, като не се освобождават отново във водата
  • Подобряване на условията за растеж на коралите и другите организми

Продажна цена с отстъпка
Цена: 31,00 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Високо ефективни гранули, на основата на Алуминий, за отстраняване на фосфати и органични замърсители в соленоводни и сладководни аквариуми.

Високите нива на фосфати и органични замърсители насърчават растежа на нежеланите водорасли и излагат на риск здравето на  аквариумните обитатели. Тропик Марин Елими-Фос  гранули са много ефективен начин за премахването им.
В допълнение към ефективното отстраняване на фосфати, Елими-Фос заема мястото на активения въглен и ще подобри общото качество на водата в аквариума. Фосфатите остават толкова силно свързани с  Елими-Фос гранулите, така че трудно биха били освободени, дори и след достигане на пълния капацитет за усвояването им.
Тропик Марин все още препоръчват периодични смени на водата в аквариума, за да се предотврати образуването на нежелани съединения. Редовната употреба на Тропик Марин Елими-Фос също ще помогне за поддържане на най-високо ниво на качеството на водата във вашия аквариум.

Всяка  кутия от 200гр  съдържа две Quick & Clean торбички, които позволяват изключително удобна употреба.

Приложение и дозировка: Поставете 100 гр Tropic Marin ELIMI-PHOS на 200 литра (1 Quick & Clean торбичка съдържа 100 г ELIMI-PHOS) от общия обем аквариумна вода в аквариума и го поставете във филтъра  или друга област на силна циркулация на водата.
Винаги е добра идея,  промените във вашия аквариум,
да се правят бавно. Ако органичното натоварване на аквариум е много високо, започнете със 100 г на 500 литра и бавно увеличавайте до горе препоръчения максимум. Това ще даде, на по-деликатните растения и животни, време  да свикнат постепенно с положителната промяна в качеството на водата.
  Тропик Марин Елими-Фос може да остане в аквариума дори след като капацитетът му за усвояване е достигнат. Когато фосфатното ниво в аквариума започне да се увеличава отново, повторете горната процедура с нова  торбичка  Тропик Марин Елими-Фос.
За да следите внимателно нивото на фосфатите във вашия аквариум, препоръчваме да използвате Tropic Marin® Phosphate-Test Professional, който ще покаже нивата на фосфатите до 0,01 mg / l.Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP