Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Two Little Fishies Julian Sprungs HydroClear-XP 300gr

Дву компонентна химична филтърна медия съдържаща активен въглен ( XydroCarbon2 ) и фосфат ремуъвър ( FhosBan )
Една торбичка е достатъчна за до 200 литра аквариумна вода.

Продажна цена с отстъпка
Цена: 55,00 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Дву компонентна химична филтърна медия съдържаща активен въглен ( XydroCarbon2 ) и фосфат ремуъвър ( FhosBan )

HydroClear-XP е дву компонентна химична филтърна медия съдържаща специален размер активен въглен ( Two Little Fishies XydroCarbon2 ) и фосфат ремуъвър съдържащ гранулиран железен оксид (ГФО - Two Little Fishies  FhosBan ). Разработен от Julian Sprung, да адсорбира разтворените органични съставки, фосфати и силикати от прясна и солена вода и пакетиран в удобна финна торбичка, HydroClear-XP е лесен за поставяне в канистри, окачваеми филтри или в съмпа.

Начин на употреба: Преди употреба , HydroClear-XP трябва да се изплакне внимателно. Не отваряйте торбичката!  Не мачкайте медията! Просто я промийте със сладка вода , докато излизащата вода стане чиста. Поставете торбичката с HydroClear-XP на място, където водата ще може да минава през него, но не на директно на силен поток , понеже медията е ронлива и може да се натроши.

Продължителното използване на HydroClear-XP е предпоставка за чиста , безцветна вода , което подобрява осветяването на  рибите, растенията и безгръбначните .Подменете HydroClear-XP през 3-6 месеца  или когато е необходимо , за да поддържате чиста вода с ниско съдържание на фосфати.

Една торбичка е достатъчна за до 200 литра аквариумна вода.

 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP