Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Two Little Fishies Julian Sprungs PhosBan 100 гр насипен

Моля изберете вариянт:

Фосфат адсорбционна медия - гранулиран железен оксид-хидроксид (ГФО).
Порестата му структура има голяма адсорбционна повърхност за да задържи голямо количество фосфати. PhosBan също адсорбира силикати, арсеник и оцветяващи водата органични компоненти.

Препоръчителна дозировка: 50 гр за 200 литра солена вода и 50 гр за 400 литра сладка вода.

Базова цена с данък
Продажна цена с отстъпка
Цена: 30,00 лв
Отстъпка
in-stock.gif
Описание

Фосфат адсорбционна медия - гранулиран железен оксид-хидроксид (ГФО)

PhosBan е синтетичен железен оксид хидрооксид в гранулирана форма подходяща за използване във аквариумни филтри. Порестата му структура има голяма адсорбционна повърхност за да задържи голямо количество фосфати. PhosBan също адсорбира силикати, арсеник и оцветяващи водата органични компоненти. Нито фосфатите , нито другите адсорбирани субстанции се отделят обратно във водата, дори когато PhosBan се е наситил изцяло. Той е безопасен за продължително използване в сладководни и соленоводни аквариуми. За да се предпазите от проблемите случващи се при натрупване на фосфати, дръжте ги в концентрация под 0.05 ppм . Тази цел се постига лесно при постоянно използване на PhosBan. Използвайте го и в новостартирани аквариуми, за да сте сигурни, че фосфатите няма да се увеличат изведнъж.  С PhosBan, големи рибни популации могат да се отглеждат без натрупване на фосфати.

Начин на употреба: Промийте го внимателно с течаща вода, като не го стривате , защото гранулите лесно могат да станат на прах. Най-добрия начин за използване е като го поставите във фосфатен реактор без торбичка. Водния поток трябва да е намален достатъчно за да предпазите гранулите от разтрошаване на прах. Алтернативен начин е да поставите гранулите в плътно затворена медийна торбичка  или между два слоя от финна филтърна вата и така да ги поставите във филтърното отделение на канистъра.

Препоръчителна дозировка:  50 гр за 200 литра солена вода и 50 гр за 400 литра сладка вода. PhosBan е безопасен и може да се използва повече от пет пъти по-голямо количество, но високата доза може да предизвика спадане на алкалността. Следете алкалността и ако е необходимо я коригирайте с буфер или друга алкализираща добавка. Времето за ефективност на PhosBan зависи от количеството фосфати. Сменете го когато нивото на фосфати започне да се повишава.

Съдържание:  Синтетичен железен оксид-хидроксид

 Опаковка от 150гр е достатъчна за 600 литра солена вода или за 1200 литра сладка вода.


Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP