Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

Tropic Marin REEF ACTIF 100 мл

За жизненост и цвят на коралите и рифовите миди.
Продажна цена с отстъпка
Цена: 27,80 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Tropic Marin REEF ACTIF

За жизненост и цвят на коралите и рифовите миди.

Тропик Марин ® Рийф Актив изпълнява уникална двойна функция, като адсорбент и бактериално хранително вещество в морския аквариум. Правейки това той  приема централна функция, като връзка между неорганичните хранителни вещества и биологичната популация в соленоводния аквариум. Рийф Актив прави връзката с хранителните вещества и водните замърсители, което ги прави достъпни като хранителни вещества на бактерии и други животни, които се хранят с разтворена органична материя в солената вода.

Тези  хранителни вещества правят Рийф Актив още по-ценен като източник на храна за полезните бактерии, като по този начин силно насърчават намаляването на водните замърсители. Това намаление е винаги постепенно и е сиурно, че никога няма да се получи опасна загуба на кислород в аквариума, тъй както може да се случи с много други видове бактериални хранителни вещества.


Рийф Актив се състои от дълговерижни молекули, които могат да се усвоява само от отделните организми.
Сред организмите, които могат да използват Рийф Актив са симбиотични бактерии, които живеят в корали, гъби, тръбни червей  и много други  животни хранещи се с филтрация.

Намаляването на отпадните хранителни вещества от Рийф Актив работи толкова ефективно, че коралите и рифовите миди показват значително подобрена жизненост и демонстрират своите ярките цветове.

 

Начин на употреба и дозировка:

Една мерителна лъжица ( 5мл , включена в опаковката ) се прилага веднъж седмично на 500литра вода. Рийф Актив се разрежда в малко аквариумна вода и след това се сипва в в аквариума. Уверете се, че се е разредил равномерно, колкото е възможно.

Максимална доза: една мерителна лъжица за 500 литра вода , три пъти на седмица. За системи без скимер : една мерителна лъжица за 1000 литра вода.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg


TOP