Tози сайт използва бисквитки (cookies).
×
Reef BG
×
 x 

Количката е празна

TLF Calcium Concentrate 500 ml

Концентрирана добавка на калции за соленоводен аквариум от Two Little Fishes.

  • За бързо повишаване на нивата на калция в рифовия аквариум
  • Течна формула- за по лесно дозиране и разтваряне в аквариума
  • Съдържа калции - 150 000мг/л.
Продажна цена с отстъпка
Цена: 27,50 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Концентрирана добавка на калции за соленоводен аквариум от Two Little Fishes.

Калциевият концентрат на Two Little Fishes  улеснява бързото коригиране на нивото на калция в аквариума. Дългосрочното поддържане на нивата на калций се управлява най-добре с балансирана йонна добавка като Kalkwasser или Two Little Fishies C-Balance®, които поддържат алкалност в допълнение към концентрацията на калций. Използвайте Two Little Fishes Calcium Concentrate за да повишите концентрацията на калций, когато нивото на алкалност вече е високо. В този случай, калциевият концентрат едновременно ще повиши концентрацията на калций и ще понижи нивото на алкалност, доближавайки и двете до естественото съотношение на морската вода. Когато нивата на калций и алкалност са правилно балансирани, спрете да използвате калциевия концентрат и продължете да използвате балансирана добавка като C-Balance, която осигурява карбонати и бикарбонати, калций, магнезий и стронций в правилните съотношения.

Дозировка: Добавяйте една капачка ( 5 мл=1 чаена лъжичка ) на  38 литра вода за да повишите нивото на калция с 20мг/л. Ефекта от дозирането на  калция зависи от нивото на  алкалност, понеже високата алкалност предизвиква преципитация на част от дозирания калции. Използвайте тестове за алкалност и калции, за да проследите нивата на тези параметри и да определите количеството от  Calcium Concentrate, което ще ви е нужно. За да поддържате растежа на коралите трябва да поддържате ниво на калция над 350мг/л и алкалност между 8 и 12 dkH.

Внимание: Добавяйте продукта в зона със силно водно течение, за бързо разпределяне във водата. Не смесвайте с други продукти в общ контейнер. Съхранявайте при стайна температура. Срок на годност след отваряне - 5 години.

Съдържание: Осмозна вода, калциев хлорид

Гарантиран анализ: Калции ( минимум) -150 000мг/л

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
>&

free delivery banner reef bg 2023


TOP